Jij ONS LEVEN 

een GROTER 🎁 bestaat er NIET 

ECHT NIET …

Kun je alles materialistisch hebben, maar DIT!!!DIT IS HET ALLER ALLER ALLER MOOISTE EN BELANGRIJKSTE 💖💝💕

Niet lekker in mijn vel…

Via dit bericht wil ik je nogmaals bedanken voor de fijne sessies die wij gehad hebben. Hieronder een review/bericht die je mag plaatsen. Je mag mijn naam erbij plaatsen. Geen probleem.

Een aantal maanden geleden kwam ik voor het eerst bij Henriëtte. Ik had net mijn relatie verbroken en voelde me niet fijn in mijn vel zitten. Ik liep constant tegen dezelfde dingen aan en ik wist maar niet waardoor dat kwam. Mijn moeder had al hele fijne sessies bij Henriëtte gehad en zij gaf mij haar telefoon in handen en zei: ‘jij gaat nu een afspraak met Henriëtte maken’. Dit is het beste wat mijn moeder op dat moment kon doen. Vanaf de eerste sessie gingen er al dingen veranderen. Ik voelde me fijner, ik ging anders over dingen nadenken en ik zag ook dingen nu heel anders. De sessies waren soms best intens, omdat je echt teruggaat naar momenten waar je liever niet naar terug wil gaan. Maar ik wilde echt veranderen en ik wilde echt aan mijzelf gaan werken, dus ik ging er helemaal voor. Eerste moest ik door die oude trauma’s heen om er weer sterker en beter uit te komen. Dat had ik mezelf voorgenomen en dat bleek ook echt zo te zijn. Nu een paar maanden verder voel ik me echt een ander persoon. Ik heb echt veel dingen achter me gelaten en losgelaten. Ik kan nu veel makkelijker met gebeurtenissen omgaan en ik voel me veel meer ontspannen. Ik kan echt meer genieten van het leven!!! Dit is echt het allermooiste cadeau wat ik mezelf (dankzij mijn moeder) heb mogen geven.

Bedankt voor de fijne sessies!

Liefs Manon

Als andere therapieën niet helpen..

Met EMDR krijg je bad cluster dus niet helemaal weg uit je lichaam en geest en met PMA WEL. Ik heb een paar sessies gedaan en mijn bad clusters (dus de oude dingen wat steeds de nieuwe deden triggeren) kun je laten VERDWIJNEN echt DEFINITIEF door PMA .Je moet dan wel een goeie vinden, ik heb ervaring gehad met Henriette Metz en zij heeft mijn totale leven POSITIEF veranderd, zij is een geschenk uit de hemel …

Overbezorgde moeder

Mama heeft bij jou sessies gedaan en ik heb zo’n totaal andere mama gekregen. Ik kan het je niet uitleggen! We hebben het zo fijn samen. 

Gelukkig zijn , nu zonder verslaving, eetstoornis en laag zelfbeeld

Ik ken nu het PMA proces en het is mij gelukt, dus weet dat het bestaat en ik zweer je dat ik me niet eens meer kan voorstellen om te gebruiken of drinken, puur omdat ik nu zo intens gelukkig ben vanuit mezelf en ik ben zelfs zo ver dat andere gewoon kunnen drinken waar ik bij ben, zonder dat ik er ook maar enige behoefte aan heb.
Wat ik je wel als tip kan geven is om PMA te gaan doen.
Toen ik dat ging doen en ontdekte en een paar sessies gedaan had verdwenen al mijn problemen als sneeuw vd zon.
Die vrouw is mega goed. 
Er zijn er uiteraard meer, maar zij raakte bij mij meteen zoveel. 
Ik had een eetstoornis en haat naar mezelf en dat is Helemaal WEG ik hou nu zoveel van mezelf en vind mezelf goed en mooi zoals ik ben. 
Henriette is gewoon zo goed en ik zweer erop dat zij bij jou de puntjes op de i kan zetten voor je hele toekomst zodat je geen terugval meer krijgt

Vrouw 40 jaar 8 sessies

Man 55 jaar. 

Hoi Henriëtte,

Het heeft diepe indruk op me gemaakt. Ik heb er amper woorden voor hoe goed dit voelt. 

Omdat ik zo veel en heftig voelde. Omdat ik een herbeleving nog nooit eerder zo heftig meemaakte. Omdat het zo mooi illustreert hoe PMA werkt. Omdat er een definitief einde is gekomen aan mijn (kleine maar hardnekkige) twijfel over de werking van PMA, en ook zeker aan mijn ‘ik voel nooit iets’. 

Ik voel me er erg goed over en vind het alleen een beetje jammer dat ik het verhaal aan bijna niemand kwijt kan. Ik vertelde het vanmorgen aan mijn moeder. Mijn moeder kende het verhaal van mijn vader (hij heeft het meerdere keren verteld, ik had er alleen zelf geen bewuste herinnering aan). Mijn moeder vatte niet zo hoe het bij mij binnenkwam.

De stijfheid van mijn vingers is gelijktijdig verdwenen. 

Anoniem


Dank je wel voor gisteren! 

Een indrukwekkende sessie…

PMA….jij….doet veel met mij…zet in beweging…maakt bewust.

De sessie heeft flink indruk gemaakt en achtergelaten.

Direct na afloop was ik erg blij.

Ik ben middels meerdere therapeuten in de afgelopen jaren op zoek naar de oorzaak van mijn

 ‘ functioneren’ in dit leven.

Waarom het zo moeizaam gaat….vol twijfel….onzekerheid. 

Leg mijn lat super hoog….bereik fraaie resultaten.

Ondanks lieve mensen om mij heen…mijn vrouw…kinderen…familie…collega’s. 

Ik heb een prima baan…mooi huis….enz enz.

Maar ben zelden blij…of gelukkig met mijzelf.

Geniet niet van mijn successen of mooie om mij heen.

Sta altijd op scherp….heb stress.

En ik was nooit bewust daarvan.

Dat bewustzijn….heb ik de afgelopen 2 jaren gekregen.

Echter de uitvoering van alle therapie vormen….het doen….

Lukt maar in hele kleine stapjes.

Stap snel in oude en bekende sporen.

Val in de bekende valkuilen.

Voel mij vaak moe….

Lichamelijk…maar ook tussen mijn oren.

Na de 1e sessie met jou….begin ik te begrijpen waarom.

Voel ik waarom.

Ik denk vaak terug aan maandag 

Ben opzoek naar tekenen van het effect van maandag. 

Signalen…..hoe, wat en waar merk ik het aan?

Ik wil het heel graag anders.

Na 7 jaren therapie bij verschillende coaches of groepswerk….voel ik het niet…

Ik ben onder de indruk van jouw werkwijze.

Kijk uit naar de volgende sessie. 

Moet nu huilen…

Van blijdschap…jij op mijn pad.

Ook van verdriet….De pijn zit heel diep.

Vrouw 33 jaar 5 sessies 

Het moment van aanmelden bij jou, was het moment waarop ik volledig vastliep in alles.. ik kon alleen nog maar huilen. Zoveel negatieve ervaringen en zo veel pijn vanbinnen. Ik sta vooral bekend om mijn hardheid en maar overeind blijven staan.. tot dat de emmer overliep..

Al heel snel kon ik terecht voor mijn eerste “sessie”. Waarin er een enorme hoeveelheid oude pijnen naar boven kwamen. 

Na de eerste sessie voelde ik een enorme energie loskomen..

De herbeleving van oude pijnen uit mijn jeugd en deze opnieuw, op een volwassen manier een plekje kunnen geven en het ontdekken van mijn eigen patronen helpen me nu om na te denken over wat ik doe en hoe ik het doe..  

Maar het allerbelangrijkste is het weer kunnen voelen en emoties durven tonen aan mezelf maar ook aan mijn omgeving.  Ik kan elke dag weer een stukje meer mijzelf zijn❤

Dankjewel voor je sessies, wijsheid & support!

Ik kan iedereen jou aanraden!

Jij brengt niet alleen licht op donkere dagen. Naast verwerken van oude pijn, leer je ons ook weer luisteren en voelen wat voor jezelf belangrijk is.

Had ik maar …

De Australische verpleegster Bronnie Ware, heeft mensen op hun sterfbed gevraagd waar ze spijt van hebben. Dan blijkt dat het vooral gaat om zaken als trouw aan jezelf, minder hard werken en sociale contacten onderhouden. Had ik maar …

Lees verder