Gelukkig zijn , nu zonder verslaving, eetstoornis en laag zelfbeeld

Ik ken nu het PMA proces en het is mij gelukt, dus weet dat het bestaat en ik zweer je dat ik me niet eens meer kan voorstellen om te gebruiken of drinken, puur omdat ik nu zo intens gelukkig ben vanuit mezelf en ik ben zelfs zo ver dat andere gewoon kunnen drinken waar ik bij ben, zonder dat ik er ook maar enige behoefte aan heb.
Wat ik je wel als tip kan geven is om PMA te gaan doen.
Toen ik dat ging doen en ontdekte en een paar sessies gedaan had verdwenen al mijn problemen als sneeuw vd zon.
Die vrouw is mega goed. 
Er zijn er uiteraard meer, maar zij raakte bij mij meteen zoveel. 
Ik had een eetstoornis en haat naar mezelf en dat is Helemaal WEG ik hou nu zoveel van mezelf en vind mezelf goed en mooi zoals ik ben. 
Henriette is gewoon zo goed en ik zweer erop dat zij bij jou de puntjes op de i kan zetten voor je hele toekomst zodat je geen terugval meer krijgt

Vrouw 40 jaar 8 sessies