Mijn praktijk – PUUR

Welkom in mijn praktijk in Alphen aan den Rijn. Iedereen kan zonder speciale verwijzing een afspraak maken voor een consult of behandeling. Die vindt plaats in mijn praktijk, zo nodig bij jou thuis en de laatste tijd vaak ook via beeldbellen. Zo is er voor iedereen de mogelijkheid om behandeld te worden.

Eerste consult

Tijdens een eerste gesprek bespreken we je klachten. Daarnaast stel ik misschien nog wat vragen over mogelijke oorzaken van je klachten:  je ziektegeschiedenis, ziektes in de familie, medicijngebruik, heftige gebeurtenissen in je leven etc. Deze gegevens worden door mij gegroepeerd en in kaart gebracht. Dit eerste consult duurt ca. anderhalf uur. Consulten icm coaching duren ca 2 uur.

Als je weer naar huis bent ga ik aan het werk : wat is de rode draad in je verhaal en wat speelt nog meer mee bij je klachten. Hier zoek ik de middelen bij. Op basis daarvan kom ik tot een voorschrift en start de behandeling. Je krijgt de homeopathische middelen thuis gestuurd met een duidelijke gebruiksaanwijzing. We maken een afspraak voor een vervolgconsult en tussentijds hebben we (telefonisch) contact als dat nodig is. Ook de mogelijkheid voor PMA coaching bied ik je aan als ik dat bij jou vind passen.

Vervolgconsult

Tijdens het vervolgconsult kijken we naar het resultaat van de behandeling en hoe het met je gaat. Een homeopathisch vervolgconsult duurt een klein uur. De behandeling wordt afgerond of bijgesteld en vervolgd. De duur van een serie behandeling kan heel verschillend zijn. Bij acute klachten en kinderen zijn consult en behandeling vaak kortdurend van aard. Bij klachten die langere tijd aanwezig zijn kunnen consult en behandeling meer tijd vragen. Consulten icm coaching duren ca 2 uur.

Homeopathie is er voor iedereen!