Welke klachten

Combinatie behandeling

Klachten die steeds terugkeren en chronisch worden lenen zich doorgaans uitstekend voor mijn  behandeling. Het gaat meestal niet om de zichtbare/ aantoonbare symptomen, maar om voelbare klachten, de zgn. SOLK- klachten (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten ). De zgn. “tussen de oren klachten”…waar je mee moet leren leven……er is (nog)niets te zien.  Maar door een verkeerde fysiologische onderstroom worden cellen en organen foutief geprikkeld en zijn niet meer in staat om optimaal gevoed te worden en/of te herstellen en te groeien. Dit werkt op den duur blijvende stoornissen en afwijkingen in de hand. Dan worden “tussen de oren” klachten werkelijke wél aantoonbare ziekten. De weg terug is dan veel intensiever en ook niet altijd meer mogelijk. Dit moet je zien voor te blijven!

Achter bijna elke chronische en door artsen onbegrepen klacht zit een emotionele gebeurtenis. Vandaar dat die klachten voor de reguliere gezondheidszorg ”ongrijpbaar “ zijn: er is (nog) niets te diagnostiseren. Voor mij des te interessanter om samen met jou wel vat te krijgen op dit “ongrijpbare” deel en ook echt op te lossen. D.w.z. zonder onderdrukkende medicijnen, die de oorzaak zullen maskeren, dat blijft dweilen met de kraan open.

Ik gebruik een combinatie van PMA coaching en klassieke homeopathie omdat dat de snelweg is naar herstel en het gevoel van welbevinden.

De behandelingen/ sessies  duren ca 2 uur en in die tijd gaan we in gesprek over situaties waarin jouw klachten optreden. Van hieruit gaan we de diepte in naar het oorzakelijk moment. Hier aangekomen is dit tevens het “resetmoment”. De emotionele lading met de daarbij horende lichamelijke symptomen vermindert gelijk of in de loop van de dagen.  De fysiologie normaliseert direct en herstel van cellen en weefsels kan beginnen. Daarmee krijg je ook een stuk energie en rust terug.

Door deze manier van werken heb je veel minder hulp van homeopathische middelen nodig: de oorzaak is immers al verholpen tijdens de sessie. Ook het gebruik van reguliere medicatie kan vaak afbouwen, maar altijd in overleg met je voorschrijvende arts.

In ons vrijblijvende intakegesprek zal ik beoordelen of deze behandeling bij jouw klachten past. Ik zal je zo goed mogelijk informeren en daarna de keus aan jou over laten.

Zowel homeopaat en PMA coach kijken anders naar gezondheid: ze onderdrukken niet maar zoeken de oorzaak en lossen die op.