Welke klachten

Combinatie behandeling

Klachten die steeds terugkeren en chronisch worden lenen zich doorgaans uitstekend voor mijn behandeling. Het gaat meestal niet om de zichtbare/ aantoonbare symptomen, maar om voelbare klachten, de zgn. SOLK- klachten (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten ). Met andere woorden…er is (nog)niets te zien, maar door een verkeerde fysiologische onderstroom worden cellen en organen niet optimaal gevoed om te herstellen en te groeien. Dit werkt op den duur blijvende stoornissen en afwijkingen in de hand. Dit moet je zien voor te blijven!

Achter bijna elke chronische en door artsen onbegrepen klacht zit een emotionele gebeurtenis. Vandaar dat die klachten voor de reguliere gezondheidszorg ”ongrijpbaar “ zijn, er is (nog) niets te diagnostiseren maar voor mij des te meer interessant om zonder medicijnen te verhelpen.

Ik gebruik meestal een combinatie van PMA coaching en klassieke homeopathie omdat dat de snelste vermindering van klachten oplevert en het gevoel van welbevinden snel en doeltreffend vergroot.

De behandelingen/ sessies  duren ca 2 uur en in die tijd gaan we in gesprek over situaties waarin jouw klachten optreden. Van hieruit gaan we gelijk de diepte in en komen bij een oorzakelijk moment aan. Hier aangekomen is gelijk het “resetmoment”. De emotionele lading met de daarbij horende lichamelijke symptomen vermindert gelijk.  Wat dat stuk betreft herstelt de fysiologie zich ook direct en daarmee krijg je ook een stuk energie terug.

Door deze manier van werken heb je ook veel minder hulp van homeopathische middelen nodig: de oorzaak is immers al verholpen tijdens de sessie. Ook het gebruik van reguliere medicatie is vaak niet nodig of kan in overleg met je arts vaak t.z.t. verminderen.

In ons vrijblijvende intakegesprek zal ik beoordelen of deze behandeling bij jouw klachten past. Ik zal je zo goed mogelijk informeren en daarna de keus aan jou over laten.

Zowel homeopaat en PMA coach kijken anders naar gezondheid: ze onderdrukken niet maar zoeken de oorzaak en lossen die op.