Mijn werkwijze:

Klassieke homeopathie is een natuurlijke geneeswijze die zich richt op het versterken van de zwakke plekken in je afweer. Daardoor wordt de oorzaak van je ziek zijn aangepakt. Het maakt daarbij niet uit hoe oud je bent, welke klachten je hebt en hoe lang ze al bestaan.

PMA is een vragenmethode die gebaseerd is op de nieuwste kennis van hoe het brein werkt, m.n. je onbewuste deel en hoe dat de fysiologie( boodschappen) naar je lichaam aanstuurt. PMA is de sleutel tot het creëren van rust in je hoofd, je emoties en de lichamelijk voelbare symptomen en het vergroten van je energieniveau en de enige echte oplossing voor psychosomatische klachten!

Het onderdrukken met behulp van medicijnen stopt die fysiologie namelijk niet! Het is hoogstens niet voelbaar! 

Homeopathie en PMA 

Hoe werk ik ? Hoe neemt de behandeling de oorzaak van je klachten weg en hoe versterkt het je afweersysteem?

Als homeopaat kijk ik niet alleen naar de klacht waar je voor komt, maar ook naar jou als mens. Ik kijk naar erfelijke belasting, ingrijpende gebeurtenissen, doorgemaakte ziektes en medicijngebruik. Op grond daarvan kies ik het homeopathische middel dat bij jou past. Het is altijd een middel dat in pure vorm dezelfde klachten geeft, die jij al hebt. Door dit gedoseerd te verdunnen en regelmatig te schudden, ontstaat een krachtig middel dat de afweer extra prikkelt op de plek waar je jezelf bent kwijt geraakt.

Als PMA coach kijk ik ook wat de oorzaak van je klacht is.  PMA is een vraagmethode die ons samen stapsgewijs naar de oorzaak van je klachten brengt en ook daar oplost. Het zal je gelijk de inzichten en de oplossingen geven in je klachten, het daarmee samenhangende gedrag en je blokkerende overtuigingen. 

De oorzaak van je klachten wordt al vanaf de eerste behandeling aangepakt. Je voelt je direct wat beter en energieker. De klachten worden daarna steeds minder en verdwijnen langzaam. Er is geen sprake van verslaving, verergering of bijwerkingen door homeopathische middelen.  De genezing verloopt dus zacht, mild en duurzaam en vooral effectief!

Homeopathie en PMA sluiten prachtig op elkaar aan. 

 

Homeopathie is gericht op het versterken van je eigen afweer en niet op het onderdrukken van symptomen. PMA is gericht op het wegnemen van de oorzaak van de verkeerde afgifte van lichaamseigen stoffen, zoals bijv. hormonen. PMA is gebaseerd op de werking van je brein want dat is het centrum waar de besturing van je lichaam zich bevindt!