Henriëtte Metz

Met beide benen stevig op de grond en altijd bezig met het helpen van mensen met gezondheidsproblemen. Dat ben ik, Henriëtte Metz, ten voeten uit. Gezondheidszorg is mijn passie, homeopathie mijn droom en een samenwerking tussen reguliere gezondheidszorg en homeopathie mijn ideaal.

Fysiotherapeut en Verpleegkundige

Na VWO en HBO ben ik jarenlang werkzaam geweest in de reguliere gezondheidszorg. Eerst als (dier)fysiotherapeute en daarna als verpleegkundige. Momenteel werk ik wekelijks nog enkele uren als verpleegkundige in de wijk om feeling te blijven houden met de reguliere gezondheidszorg en ik het prettig vind om patiënten te verzorgen.

In mijn werk als fysiotherapeute en verpleegkundige mis ik echter vaak een essentieel onderdeel: GENEZEN. Er zijn prachtige methoden en apparaten om diagnoses te stellen, maar daarmee is iemand nog niet genezen. Hetzelfde geldt voor veel medicijnen die worden ingezet om pijn en symptomen te onderdrukken, maar daarmee is de feitelijke oorzaak van de ziekte nog niet weg. Dus toen de klassieke homeopathie op mijn pad kwam ben ik er volledig voor gegaan.

Klassiek homeopaat

Vanaf de geboorte van mijn vier prachtige dochters voelde ik de verantwoordelijkheid om ze PUUR te houden: gezond van lichaam en geest. Ik wilde ze daarom zo min mogelijk belasten met reguliere medicijnen. Zo kwam ik in aanraking met de kracht van homeopathie, heb ik me laten scholen tot klassiek homeopaat RH en ben ik mijn praktijk gestart: Klassieke homeopathie PUUR.

Geregistreerd

Ik ben geregistreerd Register Homeopaat (RH), BIG geregistreerd, lid van de erkende beroepsvereniging NVKH en aangesloten bij de klachtencommissie RBCZ. Daarmee voldoe ik aan de kwaliteitseisen die je van een homeopaat mag verwachten. Welkom in mijn praktijk!

Homeopathie, je ziet het pas als je het doorhebt …