Niet lekker in mijn vel…

Via dit bericht wil ik je nogmaals bedanken voor de fijne sessies die wij gehad hebben. Hieronder een review/bericht die je mag plaatsen. Je mag mijn naam erbij plaatsen. Geen probleem.

Een aantal maanden geleden kwam ik voor het eerst bij Henriëtte. Ik had net mijn relatie verbroken en voelde me niet fijn in mijn vel zitten. Ik liep constant tegen dezelfde dingen aan en ik wist maar niet waardoor dat kwam. Mijn moeder had al hele fijne sessies bij Henriëtte gehad en zij gaf mij haar telefoon in handen en zei: ‘jij gaat nu een afspraak met Henriëtte maken’. Dit is het beste wat mijn moeder op dat moment kon doen. Vanaf de eerste sessie gingen er al dingen veranderen. Ik voelde me fijner, ik ging anders over dingen nadenken en ik zag ook dingen nu heel anders. De sessies waren soms best intens, omdat je echt teruggaat naar momenten waar je liever niet naar terug wil gaan. Maar ik wilde echt veranderen en ik wilde echt aan mijzelf gaan werken, dus ik ging er helemaal voor. Eerste moest ik door die oude trauma’s heen om er weer sterker en beter uit te komen. Dat had ik mezelf voorgenomen en dat bleek ook echt zo te zijn. Nu een paar maanden verder voel ik me echt een ander persoon. Ik heb echt veel dingen achter me gelaten en losgelaten. Ik kan nu veel makkelijker met gebeurtenissen omgaan en ik voel me veel meer ontspannen. Ik kan echt meer genieten van het leven!!! Dit is echt het allermooiste cadeau wat ik mezelf (dankzij mijn moeder) heb mogen geven.

Bedankt voor de fijne sessies!

Liefs Manon