Vrouw 33 jaar 5 sessies 

Het moment van aanmelden bij jou, was het moment waarop ik volledig vastliep in alles.. ik kon alleen nog maar huilen. Zoveel negatieve ervaringen en zo veel pijn vanbinnen. Ik sta vooral bekend om mijn hardheid en maar overeind blijven staan.. tot dat de emmer overliep..

Al heel snel kon ik terecht voor mijn eerste “sessie”. Waarin er een enorme hoeveelheid oude pijnen naar boven kwamen. 

Na de eerste sessie voelde ik een enorme energie loskomen..

De herbeleving van oude pijnen uit mijn jeugd en deze opnieuw, op een volwassen manier een plekje kunnen geven en het ontdekken van mijn eigen patronen helpen me nu om na te denken over wat ik doe en hoe ik het doe..  

Maar het allerbelangrijkste is het weer kunnen voelen en emoties durven tonen aan mezelf maar ook aan mijn omgeving.  Ik kan elke dag weer een stukje meer mijzelf zijn❤

Dankjewel voor je sessies, wijsheid & support!

Ik kan iedereen jou aanraden!

Jij brengt niet alleen licht op donkere dagen. Naast verwerken van oude pijn, leer je ons ook weer luisteren en voelen wat voor jezelf belangrijk is.