Man 55 jaar. 

Hoi Henriëtte,

Het heeft diepe indruk op me gemaakt. Ik heb er amper woorden voor hoe goed dit voelt. 

Omdat ik zo veel en heftig voelde. Omdat ik een herbeleving nog nooit eerder zo heftig meemaakte. Omdat het zo mooi illustreert hoe PMA werkt. Omdat er een definitief einde is gekomen aan mijn (kleine maar hardnekkige) twijfel over de werking van PMA, en ook zeker aan mijn ‘ik voel nooit iets’. 

Ik voel me er erg goed over en vind het alleen een beetje jammer dat ik het verhaal aan bijna niemand kwijt kan. Ik vertelde het vanmorgen aan mijn moeder. Mijn moeder kende het verhaal van mijn vader (hij heeft het meerdere keren verteld, ik had er alleen zelf geen bewuste herinnering aan). Mijn moeder vatte niet zo hoe het bij mij binnenkwam.

De stijfheid van mijn vingers is gelijktijdig verdwenen.